Høsten 2018 flyttet jeg hjem til Gjøvik, datteren min begynte på skolen og jeg satset alt på en ny jobb. Etter en stund ble det klart at dette ikke var jobben for meg, og avtalen ble avsluttet. Så hva skulle jeg da finne på? Jeg var heldig og hadde noen gode intervjurunder med flere ulike bedrifter, og fikk etter en kort periode ett par tilbud. Likevel følte jeg at noen av disse bedriftene ikke kom til å være ett godt fit for meg, derfor går jeg all in og starter for meg selv.

Noe jeg har lært er at det å starte eget firma er forbausende enkelt og vanskelig på en og samme tid. Og de oppgavene jeg trodde skulle bli morsomme ble en stor utfordring, oppgaver jeg trodde ville ta lang tid tok kun ett par timer. I de neste blogg postene skal jeg gå nærmere inn på de ulike delene av min prosess oppstartsprosess, dele erfaringer, tips og triks jeg plukker opp på veien.