Det å velge navn på egen bedrift var noe jeg hadde sett veldig frem til. Jeg hadde flere forslag på blokka, og mange ideer og tanker rundt hva dette navnet skulle bety for meg og andre som fikk høre det. Men det viste seg fort at denne prosessen var vanskligere enn jeg hadde trodd.

Jeg begynte enkelt og greit med å sette ned en del nøkkelord for min bedrift, hva jeg ønsker å stå for, og hvordan jeg øsnker å jobbe: Fargerik, nysgjerrig, uferdig, kreativ, uredd, sterk, rund i kantene, rask. Som markedsførrer ønsket jeg også at navnet skulle vise hvilken verdi jeg ønsker å gi; jeg ønsket og kunne markedsføre bedrifter, skape gode historier som på sikt sørger for bærekraftig vekst hos bedrifter.

Etter utallige tankekart, fargekoder, og forlsag begynte jeg eliminasjonsprosessen. Det viser seg at med 7,55 milliarder mennesker i verden og 5,2 i Norge har veldig mange hatt liknende tanker. Navneforslagene strøk med som fluer, og til slutt satt jeg igjennom med ett utvalg på 5 navn. Ingen av disse ga meg egentlig det jeg var ute etter. Jeg la fra meg hele prosjektet i ett par dager, og kom plutselig over en artikkel på LinkedIn om bærekraftige bedrifter i vekst. Og vekst var jo akkurat det jeg var ute etter. Ett kort ord som forklarer både det jeg ønsker å gjøre for bedriftene, Og ideen om navnet væx vokste frem.